Over Ons

Karin Willemsen is oprichter en eigenaar van Dutch Office Support. Na het VWO en Schoevers directiesecretaresse met een diploma te hebben afgerond heb ik diverse banen als (directie)secretaresse ingevuld. Na een jarenlange werkervaring heb ik in april 1998 Dutch Office Support opgericht, waarna opdrachtgevers mij al gauw in Almere wisten te vinden. In deze periode heeft ons klantenbestand bestaan uit: woningbouwverenigingen, bewoners belangen verenigingen, gemeenten, provincie, huisartsenverenigingen, marktonderzoekbureaus, een advocatenkantoor, een consultancy bureau, een opleidingsinstituut, een luchtvaartmaatschappij en een organisatie die de belangen van gehandicapten behartigt. Zonder volledig te willen zijn, geeft deze opsomming wel de veelzijdigheid van de organisaties aan en laat zien dat ons werk bestaat uit zeer uiteenlopende werkzaamheden en vergaderingen.

Dutch Office Support is in deze periode uitgegroeid tot een volwaardig secretariaatsbureau. Alle denkbare secretariele werkzaamheden kunnen door ons worden uitgevoerd in een vooraf afgesproken tijdsbestek tegen een vooraf afgesproken prijs.

>

Wat kunt u van ons verwachten?

Wij zijn gespecialiseerd in het verrichten van secretariele werkzaamheden in het Nederlands en Engels op permanente, incidentele of projectbasis voor bedrijven en particulieren.


Een sterk punt van Dutch Office Support is dat er geen vaste kantoortijden gelden. In overleg wordt bepaald wanneer wij werkzaamheden voor u verrichten. Op verzoek kan ook gebruik worden gemaakt van de avond- en weekenduren. Dit brengt voor u geen extra kosten met zich mee.

Na ons eenmalig te hebben ingewerkt, in uw huisstijl en manier van werken, kunt u rekenen op een enthousiast bureau met veel verantwoordelijkheidsgevoel, dat met alle plezier werkzaamheden voor u uitvoert.

Uiteraard gaan wij zeer discreet met uw vertrouwelijke gegevens om.

Via Dutch Office Support kunt u een tijdelijke (directie)secretaresse of projectassistent inhuren. Onze ervaren secretaresses kennen de kneepjes van het vak en kunnen na een zeer korte inwerktijd uw organisatie versterken. Wij leveren geen junior secretaresses, alleen doorgewinterde secretaresses die gewend zijn om voor kortere of langere tijd een organisatie te ondersteunen.

Dutch Office Support hanteert zeer concurrerende tarieven. Vraag vandaag nog een offerte aan via het contactformulier.


Copyright (c) 2019 Dutch Office Support. All rights reserved.