DUTCH OFFICE SUPPORT

Project & Management support
VIRTUAL ASSISTANT (VA)

Karin Willemsen

Karin Willemsen is oprichter en eigenaar van Dutch Office Support. Na het VWO en Schoevers directiesecretaresse met een diploma te hebben afgerond heb ik diverse banen als (directie)secretaresse ingevuld. Na een jarenlange werkervaring heb ik in april 1998 Dutch Office Support opgericht, waarna opdrachtgevers mij al gauw in Almere wisten te vinden.

Dutch Office Support is in deze periode uitgegroeid tot een volwaardig secretariaatsbureau. Alle denkbare secretariele werkzaamheden kunnen door ons worden uitgevoerd in een vooraf afgesproken tijdsbestek tegen een vooraf afgesproken prijs.

In deze periode heeft ons klantenbestand bestaan uit: woningbouwverenigingen, bewoners belangen verenigingen, gemeenten, provincie, huisartsenverenigingen, marktonderzoekbureaus, een advocatenkantoor, een consultancy bureau, een opleidingsinstituut, een luchtvaartmaatschappij en een organisatie die de belangen van gehandicapten behartigt. Zonder volledig te willen zijn, geeft deze opsomming wel de veelzijdigheid van de organisaties aan en laat zien dat ons werk bestaat uit zeer uiteenlopende werkzaamheden.

Karin is een geweldige steun en toeverlaat die in de praktijk verder reikt dan alleen PMO taken. Ook voor het communicatie aspect en het geven van opbouwende feedback draait ze haar hand niet om. Daarnaast draagt ze ook actief bij aan de goede sfeer in het team. Karin is dus een echte aanrader!

5/5

Mark van Klinkenberg​

Voormalig Manager, de Volksbank

Karin is een geweldige collega. Ze is betrouwbaar, zorgvuldig en kan uitstekend notuleren. Daarnaast is ze bereid extra werk naar zich toe te trekken en collega’s te helpen. Tot slot is Karin organisatiesensitief en heeft een goed gevoel voor bestuurlijke verhoudingen. Jammer dat ze het AMC gaat verlaten.

4.9/5

Pien Beltman

Voormalig Secretaris Raad van bestuur , AMC

Karin is een adequate en zeer deskundige projectassistente geweest in het project van de herontwikkeling van het centrum in Almere-Buiten. Haar kracht ligt in het goed kunnen analyseren van de vaak ingewikkelde vastgoedproblematiek. Zij maakt zeer goede verslagen. Daarnaast is zij zeer efficient in haar werk en regelt zij voor de projectleiders de zaken snel en conform afspraak.

5/5

Astrid Heijstee-Bolt

Burgemeester van Kaag en Braassem